gibca-2017-angela-ferreira

Skolbesök

Är du lärare och nyfiken på hur du besöker biennalen tillsammans med din klass?

 

Skolbesök och visningar

Alla skolor i Göteborg stad kan boka gratis lektioner på www.museilektioner.se. Leta efter GIBCA-loggan!

Övriga kan boka visningar och workshops via bokningar@gibca.se eller på 031-120846. Vi har något att erbjuda alla årskurser och intressen!

 

Lärarfortbildning

Välkommen till ett inspirerande fortbildningstillfälle om Göteborgs Internationella Konstbiennal! Den 12 september bjuder vi in till en introduktion av höstens stora utställning WheredoIendandyoubegin – On Secularity, som går av stapeln på både Röda Sten Konsthall och Göteborgs Konsthall. Under vår träff presenterar vi utställningens tema och de skollektioner som under hösten kommer att ges på temat. Varmt välkommen! 

Tisdag 12 september 2017 
Tid: 16.00-18.00 
Plats: Göteborgs Konsthall 
Anmäl dig till bokningar.konsthall@kultur.goteborg.se senast 1 september  

Fortbildningen är planerade av Mija Renström, Intendent för pedagogik vid Göteborgs Konsthall och Emelie Storm, ansvarig för pedagogiken på GIBCA. Vid frågor kontakta mija.renstrom@kultur.goteborg.se

 

Lärarhandledning

Till årets biennal finns en lärarhandledning med texter, frågor och diskussionsövningar som du som lärare kan arbeta vidare med i klassrummet efter ert besök. Mer information kommer här inom kort!

 
 
 

Bild: Ângela Ferreira - Indépendance Cha Cha (2014), Messy Colonialism, Wild Decolonization (2015), Installationsvy Röda Sten Konsthall, GIBCA 2015. Foto: Hendrik Zeitler